s.a arkadaşlar taklacı güvercin besliyorum . benim 15 gün önce güvercinim yumurtladı 5 6 gün kala yavruların cıkmasına şimdi bu gün gördüm bitane daha yumurtlamış ne yapmalıyım 3 tane yumurtaya yatıyor ama yumurtanın birisi daha yeni yeni yumurtladıgı belli ne yapacaz bu konuda görüşlerinizi bekliyorum o diyer yumurtayı tek olan yeni olan yumurtaya bi bakıcı kuş bulsam altına sürsem bakarmı bilmem ama su durumda ne yapmalıyız???? acil konu
yapacagın en iyi şey o yumurtayı altından almak kardeş o yumurta o kusun yumurtası degildir baska bir kus o yuvaya girip yumurta bırakmıtır bence. cünkü yumurtada yatan yumurtası cıkmak üzere olan dişi kus çift olmaz yumurta yapmaz önce digerini cıkarmayı büyütmeyi düşünür. o yumurtayı al altından
O YUMURTAYI BAKICI KUŞUN ALTINA SÜRSEK NASIL OLUR =? [hr] 3ÜNEDE BAKAMAZ MI KARDESİM URFALİ KARDESİM ACİL CVP
kardesşim bakıcı kuşum yok bulabilirsen altına sürerim inşallah fakat sen demişsinkli bakamayabilir şimdi 3 4 gün sonra ALLAHIN izni ile yavru cıkacak 2 tanesinden diyeri daha yeni yumurta yavrular cıkınca hem altına yatıp hem diyer 2 yavruya bakarmı böyle bi durum oldumu sizde bakan kuş varmı yani 2 yumurta ile son yumurtanın arasında 15 günlük fark var onu demek istiyorum inşallah anlatabildim
kardeş 15 gün farkda bakmaz ben daha bakan kusu görmedim kısır dişi olsa yine bakmaz yani sen o yumurtayı her şekilde almalısın altlarından digerleri cıktıgında o daha yumurtada olacak diyelim 15 gün sonra oda cıktı kus 3 yavruya nasıl bakacak cünki 2 yavru 15 günde diken tüy olurken bu daha yumurtadan yeni cıkmıs olacak cok ufak olacak bakamaz sen altından al oturtmasın