sirp yüksek uçucu güvercin aranıyor

Konusu 'Alım İlanları' forumundadır ve cicek100 tarafından 26 Temmuz 2010 başlatılmıştır.

1. cicek100

cicek100 New Member Üye

arkadaslar mrb

sirp yüksek uçucu güvercin arıyorum elinde olan yada nerden bulabilecegimi soleyen arkadaslar varsa cok memnun olurum. youtubeden izledim sirbistan yada yugoslavyadan geliyormus bu kuşlar. yolu bu ulkelere düşenler alıp getırsin bu ırk cok mukemmel. uçuşu her şeyi cok iyi
    teşekkurler

2. guvercinurfa

guvercinurfa Well-Known Member Yönetim Üyesi

bu kuşlardan istanbulda bursada bulabilirsin ordan arkadaşlar yardım eder sana

3. fırat68

fırat68 Active Member Üye

kardeş izmir bursa istanbulda var 10 tl ile 20 tl arası satılıyor mezatlarda var

4. DoganBeq

DoganBeq Active Member Üye

ALDANDA SATANDA HAYRINI GÖRSÜN

5. cicek100

cicek100 New Member Üye

ben istanbul avrupa yakasındayım bana yakın yerleri tarıf edebılırmısınız mezat dedınızde mezatın anlamanı bıle yenı ogrendım 5 cıft alacam ama safkan sırbıstan yuksek ucucu hayran kaldım teskkurler.

6. loutremonty

loutremonty New Member Üye

ne mezatı arkadaşlar. bu ırktan türkiyede 7 bilemedin 8 kişide vardır.öyle mezatlarda falan karşılaşabileceğin bir ırk değil bu, budapeşte yada tipplerla karıştırmışsınız. çiçekçim ben bu ırka 3 yıldır bakıyorum, kuşların tümü sırbistan kökenlidir.bazılarının anne babaları sırbistandan gelme bir ikiside direk bizim sırbistandan getirdiğimiz kuşlardır. [hr]

Sayfayı Paylaş