Keşpir Posta

Konusu 'Alım İlanları' forumundadır ve fethi tarafından 9 Ağustos 2009 başlatılmıştır.

1. fethi

fethi New Member Üye

Arkadaşlar, bir çift yavru göğ keşpir posta almak istiyorum. Ankara'ya gönderme imkanı olan varsa memnun olurum.[attachment=15][attachment=16][attachment=17] Görüştüğüm yetiştiricilere bir çift kuşu göndermek çok meşakkatli geliyor yada fiyatı abartıyorlar. Ankara'da da bulmanın imkanı yok.

Ekli Dosyalar:

2. urfalıfatih

urfalıfatih Active Member Üye

fethi bey şuan elimizde yok ama oldugunda size yardımcı olurum

3. fethi

fethi New Member Üye

İlgilendiğiniz için çok teşekkürler. Urfa'da bu işin ticaretini yapan bildiğiniz biri varsa telefonunu bana verirseniz bende ararım.

4. fethi

fethi New Member Üye

Güvercin ve güvercinciler diyarı Urfa' da hiç mi bu işin ticaretini yapan yok??? Ya da forumu yönetenler yardımcı olmak istemiyor mu?

5. ZEYNAL YÖRÜK

ZEYNAL YÖRÜK Konuk Konuk

fethi bey merhaba.... urfada bu kuşu satanlar elbette war. yanlız urfanın da otobüs sorunu var. urfa otobüsleri kesinlikle güvercin kabul etmıyor. o yuzden gönderme işi olmuyor. istediğiniz kuşu buldugunuz taktırde ancak o kusu yolu ankaraya dusen bırının getırmesı lazım. yoksa ızın werılmıyor güvercine...[hr]
    benım urfa ile aram 100 km bana bile yolluyamıyorlar.

6. fethi

fethi New Member Üye

Teşekkürler Zeynal bey. 2-3 aydır Keşpir Posta arıyorum. Alıp kümese koymadan rahatlık yok. Bu nasıl merak sa! Ankara'da bulmanın da imkanı yok. Bakalım ancak İstanbul'a yolumuz düşerse pazara gideceğim belki oradan temin edebilirim.

7. ZEYNAL YÖRÜK

ZEYNAL YÖRÜK Konuk Konuk

inşallah orda bulursunuz. yene biz burda sizin için bakarız. buldugumuz taktırde eğer otobüs firmasını ikna edersek neden yollamayalım ki ?

Sayfayı Paylaş