Yüksek Uçucular sınıfından olan Danzig Yüksek Uçucusu 1800'lü yıllardan bu yana, Almanya ve Polonya arasında bulunan Danzig (Şimdiki adı Gdansk) bölgesinde yetiştirilmektedir. Tüm renklerini sizlerle paylaşmak istedim. Resimler alıntıdır. Kırmızı Boz Hakim Kırmızı Sarı Fahl Badem Sarı Antrasit Dumanlı Kirli Beyaz [hr] Beyaz Kaplama Kaplama Gök
mustafa bey güzel paylasım teşekkürler cok degişik bir ırk ama bizim urfalılar görmez inş cünkü her yüksek ucan kusu karışmacı ettiler bunlarıda ederlerse bizim filo ırkları tarih olacak
Kardeşim Fehmi, diyorum ki herhalde dünya'da en fazla kırık kuş urfa'dadır herhalde, Vallahi bu konuda birinciyiz en azından
hiç söyleme mustafa kardeşim akşam ihalede hiç yoksa 200 tane kırma kus gördüm kıra kıra ırk bırakmadılar ispire vur bi göv keşpir yavru daha saglam diyorlar ispiri ispire vuran yok nerdeyse çok karışık urfa cok. ama gel görki orjinal ırklarında en kaliteliside urfada ne arıyorsan var hünkari bile var
Valla iyimiş, Urfam her konuda tek Suriye ve Lübnan'da askerilerden yapmıyorlar mı? Yoksa hepsi isimli mi uçuruyor.
suriye lübnandada askeri cok ama oda bizim yüzümüzden neden dersen urfalı garipciler lübnan suriyeye gittiklerinde kırma askeri kus yokmu soruyorlar onlarda bu işi fabrika gibi üreterek yaptıkları için suriye lübnan bile bozdan gökten yavru almaya kırmaya başladı urfada çok iyi isimli ucuranda var direk kırma besleyende var her mahallede dolu mustafa görmek lazım
valla Fehmi Kardeş, Allah izin verirse önümüzdeki yaz, geleceğim. Bizimkilerin hepsi orda, çok özledim çok Sende istediğin zaman buralara gelebilirsin, burda senin için kapımız hep açık