valla özcan bunu yeni yaptım 1 ay falan oldu 2 çift angut beslemek için eski kümes büyüktü güzel yavrular aldım inşallah burdada alırız
bence cok güzel olmuş 2 hatta 3 çift angut için çok ideal bir kümes ben begendim ama dahada uğraşırsan en güzelinide yaparsın. inş bol yavru alırsın abi. konuyu salma resimlerine taşıyorum bilgine
beğendiyine sevindim fehmi 2 çift yeter fazlasıyla bu aralar ugraşamam ama ilerde olursa yükseltirim yukarıya dogru önceki evdeki kümesim baya büyüktü 10 çiftte beslenirdi bu balkon biraz ufak anca böyle oldu bu arada bu daban ızgaraları urfada bulabileceyim bi yer varsa yardımcı olursanız iyi olur
taban ızgara yok sanırım urfada abi sen onu takıldıgın kahvenin karşısındaki kuş mazemesi satandan sor mutlaka yardımcı olur sana 10 çifti boşver abi az olsun öz olsun.
zeynal bakarım bulamazsam bende aynını düşünmüştüm ama biraz zahmetli diye yapmadım mecbur kalırsak yapacaz önümüz kış yere basmasın hayvanlar
maşallah memet abe hem kuşlar 10 numara hemde yuva on numara allah kazasız belasız yavru almayı nasip eder inşallah abem