rabbim nazardan saklasın cok güzel kusları var buharasıda gayet hoş oyun kuşlarıda tüyünce hayrını görsün. sizinde ellerinize sağlık mustafa bey
Arkadaşlar temennileriniz için çok teşekkür ederim, Enver Hoca ile birkaç hafta önce tanıştım, kendisi bu işe gönül vermiş, 40 yıl gibi bir zamandır güvercin sevdasından vazgeçmemiş bir abimiz, öncelikle kümesini bana açıp, bu fotoğrafları sizlerle paylaşma imkanı verdiği ve misafirperverliği için kendisine teşekkürü borç bilirim. İmkan buldukça yanımdaki ve yöremdeki kuşçu abi ve kardeşlerimizle tanışıp fotoğrafları sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.
maşallah cok güzel bir malatya enver bey tüylerince hayrını gördün mustafa bey sizinde elinize salık güzel paylaşım için
Mustafa abi ellerine emeğine ve yüreğine sağlık böylesi güzellikleri bizlerle paylaştığınız için maşallah Enver bey kardeşimizin biribirinden güzel kuşları allah nazarlardan saklasın hepsini tüyünce hayrını görsünler katılım ve paylaşımlarınız için tekrardan teşekkürlerimiz sunar sağlıcakla kalmanız dileklerimle saygı ve sevgilerimle urfadan selamlarımla GALİP....
Bunlarıda bugün çektim, arasında yeni kuşlarıda var, bir çift kara nakışlı almış, ama bizim urfa'dakiler gibi değil. Sizin fikriniz nedir?