Antalya'dan Enver Hoca'nın Güvercinleri

Konusu 'Taklacılar' forumundadır ve mustafavilgen tarafından 15 Aralık 2010 başlatılmıştır.

1. mustafavilgen

mustafavilgen Member

2. guvercinurfa

guvercinurfa Well-Known Member Yönetim Üyesi

rabbim nazardan saklasın cok güzel kusları var buharasıda gayet hoş oyun kuşlarıda tüyünce hayrını görsün.
    sizinde ellerinize sağlık mustafa bey

3. serhanbelli

serhanbelli Active Member Üye

Güzel kuşlar maşallah paylaşım için tşkler...

4. enes yörük

enes yörük New Member Üye

güzel kuşlar ve güzel kareler tüyünce hyrını gorun kuşlarınızın....

5. DoganBeq

DoganBeq Active Member Üye

maşallah çok güzel kuşlar tüylerince hayrını görün enver bey

6. mustafavilgen

mustafavilgen Member

Arkadaşlar temennileriniz için çok teşekkür ederim, Enver Hoca ile birkaç hafta önce tanıştım, kendisi bu işe gönül vermiş, 40 yıl gibi bir zamandır güvercin sevdasından vazgeçmemiş bir abimiz, öncelikle kümesini bana açıp, bu fotoğrafları sizlerle paylaşma imkanı verdiği ve misafirperverliği için kendisine teşekkürü borç bilirim. İmkan buldukça yanımdaki ve yöremdeki kuşçu abi ve kardeşlerimizle tanışıp fotoğrafları sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.

7. DoganBeq

DoganBeq Active Member Üye

maşallah cok güzel bir malatya enver bey tüylerince hayrını gördün mustafa bey sizinde elinize salık güzel paylaşım için

8. şafrakaragöz_6363

şafrakaragöz_6363 Active Member Üye

Mustafa abi ellerine emeğine ve yüreğine sağlık böylesi güzellikleri bizlerle paylaştığınız için maşallah Enver bey kardeşimizin biribirinden güzel kuşları allah nazarlardan saklasın hepsini tüyünce hayrını görsünler katılım ve paylaşımlarınız için tekrardan teşekkürlerimiz sunar sağlıcakla kalmanız dileklerimle saygı ve sevgilerimle urfadan selamlarımla GALİP....

9. mustafavilgen

mustafavilgen Member

Ben teşekkür ederim arkadaşlar, fırsatım oldukça paylaşmaya devam edeceğim. Antalya'dan selamlar.

10. uluhanmert

uluhanmert Active Member Yönetim Üyesi

allah saglık versın kusalrınıza ve sıze gule gule besle

11. hasan63urfa

hasan63urfa New Member Üye

malatyaları çok çok beğemdim tüy başı hayrını görün.paylaşım için teşekkürler.

12. mustafavilgen

mustafavilgen Member

Bunlarıda bugün çektim, arasında yeni kuşlarıda var, bir çift kara nakışlı almış, ama bizim urfa'dakiler gibi değil. Sizin fikriniz nedir?

Sayfayı Paylaş