[hr] dün şeref ocak'ın damına gittim gitmişken biraz foto çekeyim dedim gerçi benim tlfla kaliteli görüntü olmamış ama yine ekleyim dedim
maşallah allah esirgesin çok güzel kuşlar içlerinde filo kuşlarından olan macarlarda gördüm harika. memiklide var bir kaçtane bu kırmızı mısrı sarı mısrıler orda varmı bulmak mümkünmü ben diyarbakırdan çok kuş aldım ama kırmızı sarı misiriye birer kez denk geldim ama bakıyorum çok var sanırım
bu kuşların hepsi kümede uçabiliyor. sarıparçalı ve kırmızıparçalı var her tarafta sen denk gelmemişsin belki ama güzelliklerine göre değişiyor fiyatları. aslında her renk mevcut burda sarıparçalı,kırmızıparçalı,yusufiparçalı,miskiparçalı,çakmaklıparçalı,şekeriparçalı,biberiparçalı,siyahparçalı,mısıri,kurigök,kulikara,kuyruğuyusufi,kuyruğumiski,kuyruğu şekeri say say bitmez rengarenk kuşlar var.
het maşallah hepsi benlik ha misirilarin şeref bey tüylerince hepsinin hayrını görün umarım töküşde zayıyatsız bir sezon geçirirsiniz hasan kardeşim eline emegine saglık resimlerin devamini bekliyom bizlere kümes içi kümes dişi resimleride göstere bilirmisin biliyon sizin kümesten yapiyom
hey maşallah Hasan bey kardeşim ellerine emeğine ve yüreğine sağlık maşallah Şeref kardeşimizin biribirinden güzel kuşları var allah nazardan saklasın hepsini tüyünce hayrını görsün ağzı tadıyla uçurması ve beslemesi dileklerimle urfadan selamlarımla GALİP...