İstanbul'da patlama: 4 şehit, 1 genç kız vefat etti

Konusu 'Güncel Haberler' forumundadır ve serhanbelli tarafından 23 Haziran 2010 başlatılmıştır.

1. serhanbelli

serhanbelli Active Member Üye

TEM Hospital Yoğun Bakım Servisi’nde tedaviye alınan Bayram’a 16 ünite kan verildi. Ancak kalbi 3 kez duran Duran Bayram kurtarılamadı. Astsubay Duran Bayram’ın ölüm haberi, hastanedeki yarınlarını ve meslektaşlarını gözyaşlarına boğarken, memleketi Kayseri’ye de ateş düştü.
    Şehidin Kayseri’de oturan amcasının oğlu Ali Bayram’ın evi taziye için gelenlerle doldu taştı. Ali Bayram, “Bu ne ilk şehidimiz ne son şehidimiz. Bu acılara dayanacağız. PKK akıttığı kanda boğulacak” derken yengesi Şerife Bayram, “Kalleşler, elinize ne geçti. Bir çocuğu yetim koydunuz” diye ağladı.
    Öğretmen Nurşen Bayram ile 6 yıl önce evlenen Duran Bayram’ın 4 yaşında Rana adında bir kızı vardı. Bayram, bugün Kayseri’de Kartal Şehitliği’nde toprağa verilecek.[hr]
    DURAN ASTSUBAYIMIZIN RESMİNİ PAYLAŞMAMIN BİR SEBEBİ VAR ARKADAŞLAR.2002_2003 SENESİNDE JANDARMA KOMANDO TABURU BİNGÖLDE BÖLÜK ASTSUBAYIMDI DEFALARCA GÖREVLERE VE OPERASYONLARA ÇIKMIŞTIK VE DÜN GECE ŞEHİT OLDUGUNU ÖGRENİNCE ŞOK OLDUM ALLAH MEKANINI CENNET ETSİN AİLESİNE SABIRLAR VERSİN...

2. guvercinurfa

guvercinurfa Well-Known Member Yönetim Üyesi

allah rahmet eylesin

3. AHMET ESEN

AHMET ESEN Active Member Üye

artık bu duruma sözler kelimeler aciz kalıyor söyleyecek bir sözde edecek bedduada bulamıyorum artık..

4. serhanbelli

serhanbelli Active Member Üye

Şehit haberlerini son zamanlarda çok duymaya başladık ama her nedense üzerinden biraz zaman geçince unutuyoruz,ama şunu anladım tanıdığın birinin canı yanınca buna benzer olaylar olunca unutulmuyor ve unutulmamalı...

5. AHMET ESEN

AHMET ESEN Active Member Üye

sehancım benim çocukluk arkaşım bu hainler tarafından şehit edildi acısını çok içten yaşadım ALLAH yakınlarına sabır versin büyük acı..

6. DoganBeq

DoganBeq Active Member Üye

allah rahmet eylesin türkiye ne zaman büyük bir adım atsa hep terör örgütü hemen müdahele ediyo ve diş güç ülkeler destek veriyo bunu artık bilmeyen kalmadı ama neden devletimiz bi türlü müdahale edemiyo

Sayfayı Paylaş