Çanakkale ‘de KÜRT Çatışması

Konusu 'Güncel Haberler' forumundadır ve guvercinurfa tarafından 27 Kasım 2009 başlatılmıştır.

1. guvercinurfa

guvercinurfa Well-Known Member Yönetim Üyesi

Yavaş Yavaş Dış güçlerin ülkemiz üzerinde oynadığı politika gerçekleşmeye başlar gibi oldu, geçtiğimiz günlerde İzmir’de bir kaos ortamı yaratılmak istendi şimdide Çanakkale’de. Haberin detayları ise şöyle;

Çanakkale Bayramiç‘te dün gece saat 22.00 sıralarında bir tartışma esnasında doğu kökenli bir vatandaş Bayramiçli bir kişiyi bıçakladı. Bıçaklama olayından bir saat sonra yaklaşık bin 500 kişi ilçe merkezinde toplandı. Toplanan kalabalık daha sonra Bayramiç’te bulunan doğu kökenli vatandaşların bulunduğu mahalleye doğru yürüyüşe geçti.

Çok Sayıda Çevik Kuvvet Olay Yerine Sevk Edildi

Bayramiç İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, üzücü bir olayın yaşanmaması için jandarmadan da yardım istedi. Kalabalığın olay yaratmadan dağıtılması için Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü’nden de, çevik kuvvet ekipleri Bayramiç’e sevk edildi. Bayramiç Kaymakamı Şahin Arslan da olay yerine gelerek vatandaşları dağılmaları konusunda uyardı.

Kalabalık, Bayramiç Kaymakamı Şahin Arslan’ın konuşması ve çevik kuvvet ekipleri’nin ilçeye gelmesinin ardından dağıldı.

2. p a r s

p a r s New Member Üye

bunlar çok sık olacak artık erdoğan yaptığına sevinsin rahat etsin şimdi

3. Supervisor

Supervisor Member Yönetim Üyesi

Buyur burdan yak.

Sayfayı Paylaş