2013-2014 yılı filo güvercin karışmaları başladı

Konusu 'Tartışma, Anket ve Soru Cevap' forumundadır ve guvercinurfa tarafından 30 Ekim 2013 başlatılmıştır.

  1. guvercinurfa

    guvercinurfa Well-Known Member Yönetim Üyesi

    Türkiye geneli 2013-2014 yılı filo güvercin karışmaları başladı. Karışma yapan filo rkı besleyen arkadaşlar karışma nasıl gidiyor kaç eksik kaç tutsağınız var?
     
  2. mmg

    mmg New Member Üye

    merhaba fehmi abi ben gaziantepte oturuyorum ve 3-4 yıldır güvercinle ilğilenmekteyim. bu yıl karışmaya gönderiyorum ilk defa ve yaklaşık 7-8 tane güvercinim yakalandı bir o kadarda ben yakaladım.30 kuş bırakıyorum şu an 22 ye düştüm. bu yıl gaziantepte ki karışma sizin youtube da paylaştıgınız urfa karışmasına benziyor.. bakalım ne olacak.. devam edeceğim sonuna kadarr
     
  3. guvercinurfa

    guvercinurfa Well-Known Member Yönetim Üyesi

    sonuna kadar devam et kardeşim yakalandıkça kuşların temizlenecek sana karışma kuşlarının yüreklileri kalacak yakalanmayan kuşlar senin peşenklerin olacaktır. Yalnız ilerki sezonlar için şimdiden çalışmalara başla ve yavrudan üret yavrudan genç bölük diz birazda takviye kuş alımlarıyla önümüzdeki sezonlara hazırlan.
     
  4. urfalıfatih

    urfalıfatih Active Member Üye

    5 eksik 30 fazla ile devam ediyoruz
     
  5. mmg

    mmg New Member Üye

    tavsiyelerin için teşekkürler fehmi abi . yavru alımına ağırlık veriyorum bu sezon takviye kuşa gelincede hesabıma ve kafa yatan kuş olunca alıyorum.görüşmek dileğiyle.
     

Sayfayı Paylaş