İskenderun'da Kuş Yüzünden Çıkan Tartışma Kanla Sonuçlandı

Konusu 'Basında güvercin' forumundadır ve serhanbelli tarafından 21 Şubat 2013 başlatılmıştır.

  1. serhanbelli

    serhanbelli Active Member Üye

    [​IMG]

    İskenderun’da güvercin yüzünden çıkan kavgada aynı aileden dört kişi tüfekle vuruldu.
    Numune Mahallesi 195. sokak üzerinde bulunan evde ailece oturan Avcı ailesi Murat Y., tarafından pompalı tüfekle vuruldu. İddialara göre; Murat Yıldırım’ın güvercini karışma sırasında Serdar Avcı’nın güvercin grubuna karıştı. Bunun üzerine karışan güvercinini almak için Numune Mahallesi’ne gelen Murat Yıldırım, burada Serdar Avcı ile tartışmaya başladı.
    Yaşanan tartışma büyürken evde bulunan kişilerde kavgaya karıştı. Daha sonra ise kuşunu yakalayan kişilerden güvercinini alamayan Murat Yıldırım ise Avcı ailesinden dört kişiyi pompalı tüfekle vurarak yaraladı.
    Sudan sebepsiz yere yaşanan tartışma gerini kanlı kavgaya bırakırken pompalı tüfekle eve ateş açan, Murat Yıldırım, Ali Avcı, Serdar Avcı, Meden Avcı ve Hanna Avcı’yı yaraladı. Ağır yaralı olarak İskenderun Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılara ilk müdahale acil serviste yapılırken, durumu ağır olan kişiler ise acilen ameliyata alındı. Yaşanan olayın hemen arından olay yerine geçen Asayiş şube ekipleri Olaya gerçekleştiren Murat yıldırımı Suç aleti tüfekle birlikte gözaltına alırken mahallede ise olayın yatışması için geniş güvenlik önlemleri aldılar. Gözaltında bulunan Murat yıldırım’ın sorgusu sürerken yaşanan kavganın güvercin yüzünden çıktığı öğrenildi.
     
  2. urfalıserhat63

    urfalıserhat63 Active Member Üye

    Allah yardım etsin
     
  3. guvercinurfa

    guvercinurfa Well-Known Member Yönetim Üyesi

    Bir kuş için böyle olayların çıkması çok üzücü böyle kendini bilmezlerin yüzünden güvercin camiyası hem zor durumda kalıyor ve adımız kötü anılıyor. Yaralılara geçmiş olsun
     
  4. ibo

    ibo Active Member Üye

    kuş için değmezya
     
  5. fırat68

    fırat68 Active Member Üye

    kuş için nasıl insan öldürürler parayla alınan satılan hediye edilen bir canlı
     

Sayfayı Paylaş